Med 10 års erfarenhet av fler än 400 installationer

Bolaget Aktiv Sol i Nöbbele AB startade vi 2010 med inriktning på projektering, dimensionering, försäljning och montering av solcellsanläggningar. Vi har erfarenheter från alla taktyper och underlag samt markanläggningar och tillsammans med våra kunder producerar vi mer än 8 miljoner kWh årligen. Vi har anläggningar från Kalix i norr och Höllviken i söder, Byxelkrok i öst och Tanumshede i väst. Kort sagt är hela Sverige vårt arbetsområde, dock har vi numerärt flest anläggningar i Jönköpings, Kronobergs och Kalmar Län.

Vi hjälper dig med allt från bidragsansökningar till projektkalkyler och installation. Och vi finns alltid tillgängliga, även efter slutfört installationsarbete. Kanske är det därför våra kunder gärna rekommenderar oss till andra. Har vi inte sagt det förut;  vi  har mest säljare inom branschen, mer än 400 stycken (alla glada solcellsägare).

 

Bernth Nyberg, VD för Aktiv Sol i Nöbbele AB

Vår historia

Sen starten 2010

Mer än

solpanelsinstallationer

Antal anställda

%

Nöjda kunder

^
2020

Ingår partnerskap med GARO Elflex AB

Vi startar partnerskap med GARO Elflex AB och använder GARO´s säkerhetslösningar i installationer.

^
2018

Nytt! Introducerar panelen ”Full black”.

Vi introducerar panelen ”Full Black” samt använder oss av svart eloxerad monteringsutrustning.

^
2017

Passerar över 300 installationer & blir registrerad installatör hos elsäkerhets-verket

Företaget ökar med ytterligare 2 anställda samt överlåter bokföring till externt företag.

^
2015

Nytt -produktionssäkring

Först i landets med att erbjuda våra kunder lösningar med produktionssäkring.

^
2014

Vinnare av Klimatpriset 2014

Med motiveringen: ”Bernth Nyberg driver det lilla familjeföretaget med den stora förändringsviljan. Bernth lever som han lär och har en av Sveriges största privata solcellsanläggningar.”

^
2010

Startar upp företaget för att sälja solpaneler

Bolaget Aktiv Sol i Nöbbele AB (solpanelen.nu) startade vi 2010 med inriktning på projektering, dimensionering, försäljning och montering av solcellsanläggningar efter att själva installerat vår stora anläggning.

^
2007

Bernth med familj köper hus & installerar solpaneler

2007 fick vi möjligheten till att köpa Nöbbele skola där ett omfattande renoveringsarbete inleddes. Vi blev intresserade av solenergi och bestämde oss för att installera.

Kostnadsfri offert

Genom att ge oss en del förutsättningar, så som takets riktning och önskad storlek på solpanelerna så kan vi ge ett förslag som passar er.  Vi ger er ett förslag på system, en investeringsanalys och en offert på kostnaden. Väljer ni att gå vidare så hjälper vi såklart er hela vägen – så att du kan producera solel för generationer framöver.