Ny teknik som lagrar

din solenergi

Nu kan du använda solenergi dygnet runt! Lagra ren solenergi som din solpanel genererat under dagen, men ännu inte hunnit förbruka. På så sätt lagrar du inte bara din el utan du sparar också pengar. Använd sedan din lagrade energi på kvällen när solen har gått ner.

Batteriet är kompatibelt till ALLA sorters solcellsanläggningar som finns på marknaden idag, så att du kan uppgradera till solbatterilagring utan att ändra din nuvarande installation.

Kostnaden för installationen är avdragsgill med upp till 60%.
Börja lagra solel redan idag!

 

Se hur det fungerar

SolaX leder överskott från din solpanel till ditt batteri för senare användning, vilket gör att du kan utnyttja din genererade energi på bästa sätt. SolaX gör också att du kan fortsätta producera och använda el, även under strömavbrott vilket tidigare var omöjligt

SolaX är kompatibel med alla tillverkare och är den perfekta uppgraderingen till ditt system.

Läs mer om produkten:
För redan anlagda anläggningar; Retro-fit system
För nya anläggningar; Hybridsystem

Har du funderingar eller vill veta mer om produkten är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss »

Enkelt att installera

Upp till 3 batterialternativ

Övervaka din produktion var

som helst i världen

Så säger våra kunder

Enkel installation till min befintliga solanläggning som jag hade sedan tidigare. Detta gör att man kan använda den gröna el man redan producerat.

Ingemar Andersson

Bra jobbat och bra service från offert till färdig anläggning. Bra med en entreprenör som totalansvarig. Trevliga Kunniga, ansvarskännande och pålästa medarbetare rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Aktiv Sol

Lars Sörensson

Kostnadsfri offert

Genom att ge oss en del förutsättningar, så som takets riktning och önskad storlek på solpanelerna så kan vi ge ett förslag som passar er.  Vi ger er ett förslag på system, en investeringsanalys och en offert på kostnaden. Väljer ni att gå vidare så hjälper vi såklart er hela vägen – så att du kan producera solel för generationer framöver.